Zelo sva zadovoljna! Želiva vam mnogo uspehov, Blanka in Zlatko

Blanka Peršin

Super! Blago kvalitetno, odličen model. Zeleni majčki že imam tako, da nova barva prav pride, 😊. Lep pozdrav, Olgica

Olgica

Moj hoodie mi je na zadnjem potovanju dobro služil. Prav tako sopotnici Mileni majica. Roza barva res "zažiga". Lep pozdrav! Helena in Milena

Helena Gantar
Kranj

Pozdravljeni, z naročilom sem zadovoljen, dober kroj, se dobro prilega in ustrezna številka. Hvala! Lep pozdrav, Matic K.

Matic Krivec

O nas

V 26-ih letih odkrivanj in raziskovanj smo v Agenciji Oskar zrasli v odlično organizirano potovalno agencijo, ki slovi po izjemnih potovalnih načrtih, vodnikih in potovalnih vzdušjih. Največja vsebinska posebnost so potovalni stili (stopnje), zaradi katerih lahko izbirate, v kakšnem potovalnem filmu želite igrati. Tu je Vodniška šola Agencije Oskar, ki vse bolj prerašča v šolo za življenje, in ustvarja odlične vodnike, ki s ponosom vodijo sopotnike po širnem svetu.

Pionirsko smo razvili Oskarjevo potovalno filozofijo, ki potovanjem vdihuje nov smisel in pomen. Skupaj iz potovalnega stroška lahko ustvarimo neprecenljivo naložbo v boljše domače življenje! Smo agencija z največjo dodano vrednostjo za vaš vložek! Krasi nas osebni (butični) pristop do sopotnika, kakovostno svetovanje glede izbire potovanja, tenkočutna organizacija in izvedba potovanja. Vsakemu sopotniku se osebno posvetimo, prisluhnemo željam in skušamo najti najboljšo rešitev. Razvili smo prijazen postopek prijave in sodelovanja tudi doma.

Se vidimo na poti v oblačilih AGENCIJE OSKAR! 😊

Lokacija

Po oddanem spletnem naročilu in opravljenem plačilu boste prejeli elektronsko pošto, s potrditivjo, da je naročilo "V obdelavi". Naročene izdelke lahko prevzamete šele po prejetem elektronskem sporočilu "Vaše naročilo je pripravljeno za prevzem" in ne prej. Prevzemno mesto ne nudi ogleda in preizkušanja blaga, zgolj prevzem blaga strankam, ki so prejele sporočilo, da je blago pripravljeno za prevzem.

Prevzemno mesto

Avčinova ulica 13, Ljubljana

Delovni čas

ponedeljek - petek

08:00 - 16:00